Μενού
Your Cart

Επεξεργασία Μετάλλου

Στο mikroepipla.gr θα βρείτε Επεξεργασία Μετάλλου σε ποικιλία σχεδίων και καταπλητικές τιμές
Μάρκα: Bass Polska Κωδικός: BP-9259
Η μέγγενη πάγκου, από την εταιρία Bass Polska, είναι εξοπλισμένη με διαγώνιες, σκληρυμένες σιαγόνες κατασκευασμένες από ατσάλι υψηλής ποιότητας και αμόνι για ίσιωμα, σφυρηλάτηση και άλλες εργασίες. Περιστρέφεται κατά 360°, έχει σώμα από ατσάλι και βάση τοποθετημένη σε 3 βίδες με δυνατότητα περιστροφ..
69.95€
Χωρίς ΦΠΑ:69.95€
Μάρκα: Kraft&Dele Κωδικός: KD-1100
Η μέγγενη πάγκου, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι εξοπλισμένη με διαγώνιες, σκληρυμένες σιαγόνες κατασκευασμένες από ατσάλι υψηλής ποιότητας και αμόνι για ίσιωμα, σφυρηλάτηση και άλλες εργασίες. Περιστρέφεται κατά 360°, έχει σώμα από χυτοσίδηρο και βάση τοποθετημένη σε 3 βίδες με δυνατότητα περιστ..
29.95€
Χωρίς ΦΠΑ:29.95€
Μάρκα: Kraft&Dele Κωδικός: KD-10684
Η περιστρεφόμενη μέγγενη πάγκου, από την εταιρία Kraft&Dele, είναι εξοπλισμένη με σκληρές, σιαγόνες για ακινητοποίηση μεταλλικών στοιχείων. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας μέταλλο, που την καθιστά ανθεκτική και έχει την υψηλότερη μηχανική αντίσταση. Η σφαιρική άρθρωση που διαθέτει σας επιτ..
10.95€
Χωρίς ΦΠΑ:10.95€
Μάρκα: MAR-POL Κωδικός: M36080
Η χειροκίνητη σταυρωτή μέγγενη πάγκου, από την εταιρία MAR-POL, είναι κατασκευασμένη από μασίφ χυτοσίδηρο και έχει περιστρεφόμενη βάση και 2 άξονες, που επιτρέπει τη ρύθμιση σε πολλά επίπεδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρεί τα αντικείμενα εργασίας σταθερά, ώστε να επιτυγχάνεται ακρίβεια στι..
48.95€
Χωρίς ΦΠΑ:48.95€
Μάρκα: TAGRED Κωδικός: TA1116
Η χειροκίνητη σταυρωτή μέγγενη πάγκου, από την εταιρία TAGRED, είναι κατασκευασμένη από μασίφ χυτοσίδηρο και έχει 2 άξονες, που επιτρέπουν τη ρύθμιση σε πολλά επίπεδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρεί τα αντικείμενα εργασίας σταθερά, ώστε να επιτυγχάνεται ακρίβεια στις εργασίες με μέταλλα.Χα..
45.95€
Χωρίς ΦΠΑ:45.95€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)