Μενού
Your Cart

Συσκευές Vacuum Συντήρησης Τροφίμων

Στο mikroepipla.gr θα βρείτε Συσκευές Vacuum Συντήρησης Τροφίμων σε ποικιλία σχεδίων και καταπλητικές τιμές
Μάρκα: H.Koenig Κωδικός: SSV32
Με τη συσκευή σφραγίσματος τροφίμων, από την εταιρία H.Koenig, μπορείτε να διατηρήσετε τις τροφές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας το χρόνο ζωής των προϊόντων στο ψυγείο στη συντήρηση ή στην κατάψυξη. Η συσκευή σφραγίσματος σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε προϊόντα κρέατος, ψαρι..
34.95€
Χωρίς ΦΠΑ:34.95€
Μάρκα: Magnani Κωδικός: 8720195386339
Με τη συσκευή σφραγίσματος τροφίμων, από την εταιρία Magnani, μπορείτε να διατηρήσετε τις τροφές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας το χρόνο ζωής των προϊόντων στο ψυγείο στη συντήρηση ή στην κατάψυξη. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε προϊόντα κρέατος, ψαριών, πουλερικών, λαχανικώ..
69.95€
Χωρίς ΦΠΑ:69.95€
Μάρκα: Mesko Κωδικός: MS-4492
Η συσκευή, από την εταιρία Mesko, σας επιτρέπει να σφραγίζετε ερμητικά τα προϊόντα σας, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην αποθήκευση τροφίμων. Τα ερμητικά σφραγισμένα προϊόντα θα προστατεύονται από την απώλεια της γεύσης και του αρώματος τους και θα παραμείνουν φρέσκα για πολύ περισσότερο (έως κ..
39.95€
Χωρίς ΦΠΑ:39.95€
Μάρκα: Techwood Κωδικός: TSV-3001
Με τη συσκευή σφραγίσματος τροφίμων, από την εταιρία Techwood, μπορείτε να διατηρήσετε τις τροφές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας το χρόνο ζωής των προϊόντων στο ψυγείο στη συντήρηση ή στην κατάψυξη. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να συντηρήσετε προϊόντα κρέατος, ψαριών, πουλερικών, λαχανικ..
39.95€
Χωρίς ΦΠΑ:39.95€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)