Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παρακολουθείτε το πιο πρόσφατο box set τώρα που έφτασαν τα βράδια του χειμώνα. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την απόλυτη εμπειρία θέασης τηλεόρασης, θα πρέπει να έχετε όχι μόνο τη σωστή τηλεόραση αλλά και το τέλειο έπιπλο για να την τοποθετήσετε.

Η επιλογή του επίπλου τηλεόρασης για το σαλόνι σας μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση, γι' αυτό εδώ στο mikroepipla.gr, συγκεντρώσαμε πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε απόλυτα σωστά.

 

Ταιριάξτε το  με το μέγεθος του δωματίου

Ένα έπιπλο τηλεόρασης είναι πιθανώς το κεντρικό σημείο του σαλονιού σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι πολύ μεγάλο ή το εστιακό σημείο του δωματίου.

Είναι καλή ιδέα να μετρήσετε το μέγεθος του σαλονιού σας προτού ξεκινήσετε να ψάχνετε για μονάδες τηλεόρασης, καθώς θέλετε το μέγεθος της τηλεόρασής σας να είναι συγχρονισμένο με το μέγεθος του δωματίου σας. Για να βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση εφαρμόζει με ασφάλεια σε ένα ντουλάπι, θέλετε μια μονάδα που έχει περίπου 20% μεγαλύτερο μήκος από την τηλεόρασή σας (Αν και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης έχει συνήθως βάση για ομοιόμορφη κατανομή βάρους, κινδυνεύετε να χτυπήσετε την τηλεόραση εάν το ντουλάπι είναι πολύ μικρό). Εξετάστε επίσης εάν η μονάδα προσφέρει επαρκή χωρητικότητα βάρους για να υποστηρίξει την τηλεόρασή σας.

 

Το σωστό ύψος θέασης

Το κλειδί για τη μέγιστη άνεση προβολής, είναι το ύψος της οθόνης της τηλεόρασης. Μπορεί να μην είναι εύκολο να τοποθετήσετε την οθόνη σας σε τέλειο ύψος, αλλά μπορείτε να πάρετε μια βάση τηλεόρασης όσο το δυνατόν πιο κοντά στο άνετο ύψος των ματιών. Για μια προσαρμοσμένη ρύθμιση, μετρήστε το επίπεδο των ματιών σας όταν κάθεστε, βεβαιωθείτε ότι η κεντρική περιοχή της τηλεόρασης δεν είναι πολύ πάνω από τη γραμμή όρασής σας. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μια βάση τηλεόρασης με βάση για να προσαρμόσετε το επίπεδο της οθόνης ώστε να είναι ιδανική για εσάς.

 

Το καλύτερο σχήμα για το δωμάτιο

Όταν επιλέγετε το κατάλληλο μέγεθος ντουλάπι τηλεόρασης για το δωμάτιό σας, είναι σημαντικό να σκεφτείτε το σχήμα του καθιστικού. Εάν είστε αρκετά τυχεροί κι έχετε ένα δωμάτιο με μεγάλες αναλογίες, εφόσον το συνολικό στυλ ταιριάζει με τη διακόσμηση του δωματίου σας, σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος θα φαίνεται καλό. 

Το να έχετε βέβαια ένα μικρό δωμάτιο ή με ακανόνιστο σχήμα δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε την τηλεόραση των ονείρων σας. 

 

 

Ένα στυλ που ταιριάζει στο σαλόνι σας

Προσπαθήστε να βρείτε ένα έπιπλο τηλεόρασης που να ταιριάζει καλά με τα τρέχοντα έπιπλα του σαλονιού σας. Στο mikroepipla.gr, έχουμε μια ευρεία επιλογή στυλ

 

Δείτε τα έπιπλα τηλεόρασης στοmikoepipla.gr